Hoe weet ik welk type transformator ik moet aanschaffen?

Dit hangt af van het totale vermogen (watt) van de armaturen in je lichtplan. De transformator moet voldoende vermogen hebben om de verlichting aan te sturen. Voor meer informatie ga je naar de pagina transformator installeren.

Hoeveel lampen kunnen er op een transformator?

Dat hangt af van het vermogen (aantal watt) van de transformator en het vermogen van de lampen waarmee je de transformator wilt belasten. Meer informatie vind je op de pagina transformator installeren.

Hoe installeer ik de transformator?

Hiervoor hebben we een aantal video's gemaakt die je kunt bekijken in ons Learning Center. Bekijk ook de pagina transformator installeren of raadpleeg de handleiding van de betreffende transformator.

Kan ik de transformator ook buiten installeren?

Ja, alle transformatoren zijn buiten te gebruiken. Bij de installatie dien je wel met een aantal zaken rekening te houden. Ga hiervoor naar de video's in ons Learning Center, lees de handleiding van de betreffende transformator of bekijk de pagina transformator installeren

Hoe stel ik de timer op de transformator in?

Voor het antwoord op deze vraag raadpleeg je de handleiding van de transformator of bekijk je deze video.

Kan ik de kabel van de lichtsensor verlengen?

Ja dat kan, onze CBL EXT CORD 1MTR en 3MTR zijn hiervoor geschikt. Wij adviseren te verlengen tot maximaal 4 meter met zo weinig mogelijk verlengkabels. Bekijk ook deze video