Zijn in-lite buitenlampen waterdicht?

Alle armaturen van in-lite zijn geschikt voor buitengebruik. Armaturen met LED lichtbronnen zijn waterbestendig, maar zijn niet ontworpen om permanent onder water te verblijven. Gebruik hiervoor onze onderwaterspot.

Kunnen in-lite buitenlampen tegen vorst en sneeuw?

Ook met vorst en sneeuw kun je onze lampen met een gerust hart buiten laten staan; bij de ontwikkeling is rekening gehouden met de extreme omstandigheden in de tuin. Alleen voor onderwaterspot SUB geldt dat deze tijdens vorstperiodes bovengronds geplaatst dient te worden. De spot is geschikt voor gebruik bij een watertemperatuur tussen de 4 en 35 graden. Haal SUB dus op tijd uit het water om bevriezing te voorkomen.

Zijn de grondspots van in-lite overrijdbaar?

Een aantal van onze te integreren armaturen is geschikt voor in bijvoorbeeld een oprit. Bekijk de selectie van overrijdbare grondspots in ons productoverzicht.

Zijn er ook in-lite buitenlampen met sensor?

Onze transformatoren zijn uitgerust met een lichtsensor waarmee de verlichting automatisch aangaat als het donker wordt. Lees meer hierover op de pagina transformator installeren of raadpleeg de handleiding van de transformator.

Hebben jullie ook onderwaterverlichting?

Ja, ons assortiment bevat een LED onderwaterspot die speciaal geschikt is voor permanent gebruik onder water.

Hoe weet ik welk vermogen een in-lite buitenlamp heeft?

Op de verpakking van de in-lite armaturen is het vermogen uitgedrukt in watt aangegeven. Meestal staat het ook op de lamp zelf. Tevens is deze informatie vinden in ons productoverzicht op de website en in het losse productoverzicht bij de brochure.

Kan ik in een in-lite buitenlamp een lichtbron plaatsen met een ander vermogen?

Dit kan in sommige gevallen waar het een armatuur met een gloeilampje of halogeenlamp betreft. Raadpleeg hiervoor het betreffende product in ons productoverzicht. Passende reservelampjes zijn opgenomen onder het kopje 'wij raden ook aan'. Bij de reservelampjes staat ook aangegeven voor welke armaturen deze geschikt zijn.

Kan ik in een in-lite armatuur met halogeenlamp of gloeilamp ook een LED lamp plaatsen?

Nee dit is niet mogelijk. De constructie van deze armaturen is niet geschikt voor een LED lichtbron.