inspiratie

in-lite & partners

in-lite buitenverlichting ook bij Eigen Huis & Tuin en vtwonen

Je kunt in-lite LED tuinverlichting ook tegenkomen bij onze partners. Zo werken wij onder meer samen met vtwonen en het bekende televisieprogramma Eigen Huis & Tuin. Ook zijn onze producten te zien in De Tuinen van Appeltern.

Eigen Huis & Tuin

De producten van in-lite komen regelmatig voorbij in Eigen Huis & Tuin, het klusprogramma van RTL 4. Iedere week zie je hoe de meest uiteenlopende tuinen worden gerealiseerd. We hebben een selectie gemaakt van de meest inspirerende Eigen Huis & Tuin tuinen met in-lite buitenverlichting!

Naar in-lite in Eigen Huis & Tuin

vtwonen.nl

Het bekende woonplatform vtwonen biedt je ook inspiratie en praktische informatie voor het ontwerp, de aanleg en inrichting van de tuin. De tuin is immers steeds meer een verlengstuk van het huis en het interieur. in-lite zal op vtwonen.nl regelmatig inspiratie bieden op het gebied van buitenverlichting en praktische adviezen geven. Bekijk bijvoorbeeld hoe je vakantie in eigen tuin kunt vieren!

 

“VTwonen”

in-lite sfeervolle buitenverlichting ACE UP-DOWN

De Tuinen van Appeltern

Wil je tuininspiratie opdoen en in-lite buitenverlichting in de praktijk zien, ga dan eens naar De Tuinen van Appeltern, het grootste tuininspiratiepark van Nederland. Het park is ongeveer 22 hectare groot en biedt meer dan 200 verschillende voorbeeldtuinen. Ook vind je er interessante informatie over tuinieren, tuinaanleg en tuintrends en kun je tuinadvies inwinnen bij de aangesloten hoveniers. Kijk op appeltern.nl voor meer informatie.