Inspiratietuinen

Wanneer je op zoekt bent naar verlichting voor buiten, kunnen we ons voorstellen dat je wel wat ideeën kunt gebruiken. Bekijk onze drie inspiratietuinen en ga aan de slag met je eigen lichtplan!

 

In deze tuin met terras en vijverpartij is recent een pergola aangelegd en een bijzondere colonnade over het tuinpad naar de kleine boomgaard gemaakt.
De fruitbomen in de boomgaard worden vanaf de grond uitgelicht. LED spot NERO is in het gras verwerkt en geeft een bundel warm wit licht die tot wel 5 meter reikt. De haag van bamboe rond het terras met vlonderplanken wordt geaccentueerd door DB-LED: subtiele lichtpuntjes met een bereik van ongeveer een meter hoog.
De colonnade verbindt de twee gedeeltes in de tuin met elkaar. Aan beide kanten is repeterend wandarmatuur CUBID gemonteerd. Hierdoor wordt de hoogte en diepte van dit element extra geaccentueerd.
In het bruggetje over de vijver is grondspot HYVE verwerkt. Deze markeert het looppad maar verblindt niet. Wie van hoekige vormen houdt, plaatst HYVE in de los verkrijgbare vierkante RVS afdekplaat PLATE 75.
De hedera wordt verlicht door FLUX in BOX 100.
Gebruikte armaturen
CUBID
Sfeerverlichting LED 0,5W
tuinlamp in-lite CUBID
Prijs (incl. BTW) € 49,00 *
NERO
Accentverlichting LED 4,5W
buitenlamp in-lite NERO
Prijs (incl. BTW) € 117,00 *
DB-LED (WW)
Sfeerverlichting LED 0,5W
tuinverlichting in-lite DB-LED (WW)
Prijs (incl. BTW) € 39,00 *
HYVE
Accentverlichting LED 1W
tuinlamp in-lite HYVE
Prijs (incl. BTW) € 83,00 *
FLUX
Accentverlichting LED 2W
tuinlamp in-lite FLUX 60
Prijs (incl. BTW) € 83,00 *
BOX 100
Box voor diverse grondspots
Prijs (incl. BTW) € 18,00 *