Led buitenverlichting

LED lampen zijn momenteel de meest groene en milieuvriendelijke lampen die er zijn.
Binnenshuis schakelen daarom steeds meer mensen over naar LED verlichting. Maar ook voor buiten
is LED tegenwoordig de meest duurzame optie. Onze LED buitenlampen zijn van hoge kwaliteit en er
is voor iedere toepassing wel een geschikt armatuur. Een kijkje in de keuken.

Duurzaam en energiezuinig

Waarom is LED ook al weer zo groen? Als eerste zijn LED lichtbronnen zeer energiezuinig. Als je LED vergelijkt met een traditionele gloeilamp verbruikt deze wel 85% minder energie. Daarnaast hebben LED lichtbronnen een extreem lange levensduur. Onder normale omstandigheden gaat LED wel 10x langer mee dan bijvoorbeeld een halogeen lichtbron.

LED voor diverse toepassingen

De groene eigenschappen van LED gaan zeker niet ten koste van de lichtopbrengst: met de huidige techniek is LED meer dan een volwaardige vervanger voor halogeen- en gloeilampen. Al sinds de begindagen van LED ontwikkelt in-lite buitenlampen met deze groene lichtbron. Inmiddels kunnen we je een assortiment bieden voor iedere toepassing. Of je nu een pad wilt markeren met zacht gespreid licht of die mooie hoge boom wilt accentueren met een krachtig gebundeld licht, met onze lampen kun je een complete buitenruimte verlichten. Zelfs tot de vijver aan toe.

Natuurlijke lichtkleur

Onze buitenlampen geven een warm sfeervol licht van circa 3000 Kelvin met een goede kleurweergave. Dit wil zeggen dat de kleuren van de tuin zeer natuurgetrouw worden weergegeven en goed herkenbaar zijn. Daarnaast streven wij ernaar dat de lichtkleur zo constant mogelijk blijft ook naarmate de levensduur van de lamp vordert.

Robuuste constructies

Omdat wij onze lampen ontwerpen vanuit de lichtbron, kunnen we optimaal profiteren van de mogelijkheden die LED biedt. Daarnaast stemmen we de vormgeving en het materiaalgebruik af op de specifieke eisen die dit type lichtbron stelt, zeker omdat de omstandigheden buiten extreem kunnen zijn. Zo bouwen we robuuste constructies om de LED's en elektronica te beschermen tegen o.a. vocht. Op de pagina in-lite, kwaliteit voorop lees je hier meer over.

ACE_zwart_wit

Gegarandeerd genieten

Je ziet, er komt dus nogal wat kijken bij de ontwikkeling van onze LED lampen. Daarnaast testen we onze producten ook nog eens uitgebreid zelf. Hierdoor weten we wat we in de markt zetten en geven we je met een gerust hart 5 jaar garantie. Zo geniet je gegarandeerd lange tijd van je in-lite LED buitenlampen!