in-lite lanceert Learning Center

Als in-lite willen we graag dat iedere hovenier, tuinarchitect, dealer of andere tuinprofessional succesvol is met onze buitenverlichting. Om dat doel te ondersteunen, lanceert in-lite het ‘in-lite Learning Center’. Een nieuwe online en interactieve omgeving voor tuinprofessionals (en handige doe-het-zelvers) die alles willen weten over het ontwerp van tuinen met licht, de aanleg van 12 volt buitenverlichting en daarnaast geïnspireerd willen worden door praktijkvoorbeelden van verlichte tuinen.
 
Learning Center vervangt Professional website
Het in-lite Learning Center is een verzameling van video’s en documentatie over buitenverlichting. Alles wat de tuinprofessional nodig heeft voor het ontwerp en de aanleg van buitenverlichting is er te vinden inclusief vele voorbeelden van tuinen met licht. Het Learning Center zal bovendien regelmatig voorzien worden van nieuwe documentatie. De huidige Professional website zal met de komst van het Learning Center komen te vervallen. Alle informatie die men gewend was te vinden op de Professional website en meer, is verhuisd naar het in-lite Learning Center. Bezoekers zullen automatisch worden doorverwezen.
 
Waarvoor kunnen tuinprofessionals naar het in-lite Learning Center?
- Tips en manieren om een tuin met verlichting te ontwerpen. We laten zien hoe je een goed lichtplan en kabelplan maakt.
 
- Alle mogelijke tips en trucs met betrekking tot de aanleg van buitenverlichting. Een goed aangelegd systeem zorgt voor een goede werking van het systeem.
 
- Vele inspirerende foto’s van toegepaste buitenverlichting, doorzoekbaar op toepassingsgebied, type armatuur en verwerking. Schuttingen, paden, terrassen, in de afgelopen jaren hebben wij al zoveel tuinelementen verlicht dat we dit graag met je delen.
 
Mobiele site
Omdat we beseffen dat iedere tuinprofessional/hovenier vaak onderweg is, hebben we het Learning Center ook ´mobiel´ gemaakt. Dat betekent dat alle video´s, teksten en afbeeldingen die op het in-lite Learning Center staan, mobiel net zo makkelijk te bekijken zijn als op een laptop of PC.
 
Laat ons vooral weten wat u van het Learning Center vindt. Ook als u onderwerpen mist, dan horen we het graag! Neem dan gerust contact met ons op.
Mail this Share to Twitter Share to facebook