in-lite vertegenwoordigd op Floriade

De wereldtuinbouwtentoonstelling Floriade, die in Nederland eens per 10 jaar georganiseerd wordt, is van 5 april 2012 tot 7 oktober te bezoeken in Venlo. Er zijn 130 deelnemers/standhouders en de organisatie rekent op gemiddeld 20.000 bezoekers per dag. Het terrein beslaat in totaal 66 hectare! waarvan 22 hectare bos, 2,5 hectare gebouwen en 4 hectare water. Er zijn 1700 bomen aangeplant, 20.000 heesters, 200.000 vaste planten, 65.000 waterplanten, 1,5 miljoen bloembollen en 95.000 eenjarige planten.

in-lite en NL Label
in-lite neemt deel aan de duurzame tuin van NL Label in het themaveld Green Engine. NL label is een initaitief van Nico Wissing en Lodewijk Hoekstra. Met dit initiatief willen ze een gids zijn op het gebied van duurzame producten en materialen. Het NL Label moet de consument bewust maken van de mogelijkheden in de tuin- en landschapsvoorziening en de vakman tot innovatie op het gebied van duurzame producten aanzetten. Met hun duurzame tuin op de Floriade wil NL Label consumenten en de vakman de duurzame mogelijkheden in de groenvoorziening laten zien. In deze tuin zijn 12 verschillende armaturen van in-lite verwerkt waaronder de nieuwe SENTINA lijn.

Zie voor meer informatie over de Floriade: www.floriade.nl of www.eerlijkbuitenleven.nl voor meer informatie over NL Label.

Mail this Share to Twitter Share to facebook