Verwacht voorjaar 2016: ACE

In het voorjaar van 2016 zal in-lite het assortiment uitbreiden met een toonaangevende nieuwe lijn: ACE. Niet alleen toonaangevend qua vorm en licht, maar ook als het gaat om toepassing.

ACE lijn: een kenmerkend strak lichtbeeld
De ACE lijn zal bestaan uit een selectie staande armaturen en wandlampen met een kenmerkend strak lichtbeeld, verkrijgbaar in de kleuren Rosé Silver en Dark Grey. Uiteraard is in deze armaturen ook gewerkt met energiezuinige LED lichtbronnen in een Warm White lichtkleur. Er is gebruikt gemaakt van de laatste LED technologie waardoor de kleuren van de tuin nog natuurlijker worden weergegeven. Bovendien bevat de lijn een wandmodel uitsluitend geschikt voor 230 volt (lees hier verderop meer over).

- ACE (DARK): staand armatuur met een richtbaar strijklicht;
ACE DOWN (DARK): wandarmatuur met een gerichte bundel licht naar beneden;
ACE UP-DOWN (DARK): wand armatuur met een gerichte bundel naar boven en beneden;
ACE UP-DOWN (DARK)100-230V: wandarmatuur met een gerichte bundel naar boven en beneden, uitsluitend geschikt voor montage op het lichtnet;
- SHUTTER: accessoire waarmee de lichtbundel van de ACE wandarmaturen versmald kan worden.

Voor meer informatie bekijk je de productsheets.

ACE UP-DOWN: wandmodel uitsluitend geschikt voor 230 volt!
Met ACE introduceert in-lite voor het eerst een wandarmatuur dat qua techniek uitsluitendis geschikt voor aansluiting op het 100-230 volt lichtnet. De ACE UP-DOWN 100-230V is op zichzelf te gebruiken; zonder mini-transformator of compleet in-lite systeem. Perfect dus voor aan een woonhuis, garage of schuur. ACE UP-DOWN 100-230V biedt ook een mogelijkheid voor een eerste kennismaking met in-lite LED buitenverlichting. Men kan dan op een later moment alsnog uitbreiden met het 12 volt systeem en meerdere armaturen. Met de ACE lijn licht je dus eenvoudig een tuin én huis uit!

Verwacht begin maart 2016
ACE zal naar verwachting vanaf begin maart leverbaar zijn. Informeer bij je dealer naar de beschikbaarheid.

Mail this Share to Twitter Share to facebook