Tuinideeën met licht

SFEERVOL BUITENLEVEN

Terras, loungehoek en overkapping verlichten

Buiten is dé plek om te ontspannen en te genieten van goed gezelschap en lekker eten. Een mooi terras, fijne loungehoek en praktische eetset met buitenkeuken zijn hierbij niet meer weg te denken. En met een overkapping zit je ’s avonds en zelfs in het voor- en najaar heerlijk lang buiten. Uiteraard wel met de juiste verlichting!

Wat licht kan doen

Wij kunnen wel zeggen hoe geweldig het is om na zonsondergang van een sfeervol verlichte tuin te kunnen genieten, je wilt het natuurlijk eerst zelf ervaren. In deze video geven we je een impressie van wat licht kan doen voor jouw buitenleven.

Multifunctionele spots

Met kleine buitenspots zoals MINI SCOPE creëer je ’s avonds een sfeervolle zithoek onder je overkapping. In deze video laat Lodewijk Hoekstra van het klusprogramma Eigen Huis & Tuin zien hoe eenvoudig je deze mini buitenspot zelf kunt monteren.

Spannend terras

Het terras met je eet- en/of loungeset is een belangrijke plek in de tuin; je brengt hier vaak de meeste tijd door. Geïntegreerde spots gaan overdag op in de bestrating of het hout terwijl ze ’s avonds het terras mooi accentueren. Bekijk de voorbeelden en laat je inspireren.

Bekijk de voorbeelden

Een tuin met licht ontwerpen

Een mooi verlichte tuin begint bij het ontwerp. Je kunt een professioneel lichtplan laten maken door een hovenier of in-lite dealer of je kunt het zelf doen. In ons Learning Center laten we je zien hoe je in slechts 5 stappen een lichtplan maakt passend bij jouw tuin.

NAAR HET LEARNING CENTER