Tuinideeën met licht

TUINWAND ALS
BLIKVANGER

Schuttingen en tuinmuren met buitenverlichting

Tuinwanden plaats je meestal om privacy te creëren. Maar naast functioneel kan een tuinafscheiding, schutting of tuinmuur ook mooi zijn. Met buitenverlichting wordt het een bijzonder tuinelement dat vooral ’s avonds veel sfeer geeft. Maak van je tuinwand een lichtwand!

Welk type lichtwand past bij jou?

Wil je een tuinmuur of schutting verlichten, bedenk dan vooraf wat voor effect je wilt bereiken. Om je te helpen hebben we vier typen tuinwanden met buitenverlichting voor je uitgewerkt. Ga jij voor een veilige, geleidende, ritmische of sprookjesachtige lichtwand?

Naar de lichtwanden

Verlichte
tuinwanden in de praktijk

In de loop der tijd hebben we een heleboel tuinwanden mogen verlichten, een aantal daarvan hebben we voor je verzameld. Laat je inspireren!

Bekijk de voorbeelden

Compleet assortiment wandlampen

Omdat smaken en situaties verschillen zijn er in-lite wandlampen verkrijgbaar met verschillende type lichtbeelden: van wandlamp CURV met een zacht (indirect) sfeerlicht tot de ACE lijn met een groot meer architectonisch strak licht. Voor iedere toepassing is er wel een geschikt armatuur.

Bekijk het assortiment wandlampen

Wandlampen monteren

Het monteren van in-lite (wand)lampen is niet moeilijk. In ons Learning Center kun je hiervoor handige informatie en instructievideo’s vinden.

MEER VIDEO'S