Tuinideeën met licht

VEILIGHEID
VOOROP

Entree, tuinpad, garage en oprit verlichten

Ook ’s avonds wil je goed je weg kunnen vinden rondom het huis en in de tuin. Licht helpt je hierbij. En dat gaat wat ons betreft verder dan alleen een lamp bij de voordeur en de schuur. We laten je graag zien dat je bijvoorbeeld je entree, tuinpad, garage en oprit heel sfeervol kunt verlichten.

Sfeervol tuinpad

Wil je ’s avonds makkelijk je weg door de tuin vinden, dan is het handig je tuinpad te verlichten. Uiteraard kun je dit doen door er staande lampen zoals LIV DARK langs te plaatsen. Maar heb je er ook weleens aan gedacht kleine led lampjes zoals FUSION 22 of HYVE 22 in je pad te verwerken? Door ze als het ware over het pad te strooien krijg je een sfeervol natuurlijk effect. Wil je zien hoe je zelf grondspots in een pad kunt verwerken? Bekijk dan de video’s op ons Learning Center.

Naar Learning Center

Oprit met buitenverlichting

Met de juiste verlichting stuur je ’s avonds heel eenvoudig je auto op de juiste oprit. Er zijn verschillende manieren om je oprit te verlichten. Je kunt je oprit aanschijnen met staande buitenlampen zoals ACE of SENTINA. Heb je een laag muurtje naast je oprit dan kun je er ook voor kiezen om er wandlampen zoals BLINK op te monteren. in-lite biedt je tenslotte ook een ruim assortiment overrijdbare LED grondspots die je in je bestrating kunt integreren.

Naar de grondspots

Nooit meer struikelen

Hoogteverschillen in je tuin kunnen ’s avonds erg verraderlijk zijn. Met buitenverlichting is dit probleem verleden tijd. Wat voor soort tuinlamp je hiervoor kiest, hangt af van het element dat je wilt verlichten en natuurlijk je smaak. Wij hebben een aantal voorbeelden voor je geselecteerd.

Bekijk de voorbeelden